Over ons - HelloBath

Over HelloBath

Rustgevend, simpel en kostenbesparend

Herken je dat? Lange dagen aan het werk, een druk sociaal leven en dan ook nog het huishouden doen? Soms leek het wel of ik in een vicieuze cirkel was beland en er geen tijd meer bestond om echt te ontspannen. Als ik dat moment dan eindelijk had plofte ik op de bank, ging ik Netflixen of scrolde ik alleen maar door mijn Instagram. Voor ik het wist riep de waan van de dag me weer en verlangde ik alleen maar meer naar ontspanning.

Ik kwam erachter dat het probleem, van een niet uitgerust gevoel, aan mijn dagelijkse gewoontes lag. Ik dacht te ontspannen, maar in tegenstelling bleef ik continue geprikkeld worden door externe factoren, waardoor ik niet volledig tot rust kon komen. Het roer moest om!

Toen ik een dagje wellness bezocht met een goede vriendin en ik rustig en alleen in een warm bad zat, kwam ik tot rust kwam en mezelf eindelijk aan het opladen was. Dit is het, dit is wat ik zocht en nodig had.. een bad om heerlijk te ontspannen en een moment voor mezelf te creëren. Één probleem.. ik heb thuis geen bad, mijn badkamer is veel te klein om er één in te bouwen en als dat al kon, kost me dat veel te veel geld. Hier moest een oplossing voor zijn en die oplossing kwam met de komst van HelloBath.

Door vaste momenten in mijn agenda vrij te houden en bewust te badderen, zoals ik het noem, zorg ik ervoor dat ik zowel mentaal als fysiek gezonder door het leven ga en echt kan ontsnappen aan de waan van de dag. Ik ben er trots op dat we inmiddels meer dan honderden mensen hebben geholpen om ook momenten van ultieme ontspanning in te bouwen vanuit hun eigen badkamer. Het blijft een fantastisch gevoel om klanten te spreken en te horen hoe HelloBath hun leven heeft veranderd in positieve zin.

Gaan we dat van jou ook veranderen?

Bekijk onze opvouwbare badkuipen of Bath Bckets maar eens!

Vragen? Neem contact met ons op!

0

Your Cart Is Empty

No products in the cart.