Kinder bad: Bath Bucket of opvouwbare badkuip een alternatief - HelloBath

Kinder bad: Bath Bucket of opvouwbare badkuip een alternatief

Vanaf de geboorte van een baby is het heerlijk om jouw kleintje te laten badderen in een kinder bad. En dat stopt niet als ze een paar jaartjes ouder worden! Het is alleen soms moeilijk een alternatief te vinden wanneer je geen vaste badkuip in jouw woning hebt. Je kan dan bijvoorbeeld ze wel wassen in de wastafel, maar dat is ook niet het meest ideale. En wanneer ze ouder én dus ook groter zijn wordt het erg moeilijk om dat nog voor elkaar te krijgen. Daarom kan een Bath Bucket of opvouwbaar bad wel eens de uitkomst voor jou zijn.

Bath Bucket als kinder bad

Wanneer je op zoek bent naar een goed alternatief kan een Bath Bucket een mooie uitkomst zijn. Een Bath Bucket is praktisch, stevig en veilig voor kinderen. Daarnaast past het in de meeste doucheruimtes en is het makkelijk in gebruik. Dit bad is ideaal voor kinderen die net al een stukje ouder zijn. Plaats genoeg voor meerdere personen! Deze Buckets zijn XL dus het is wel van belang altijd toezicht te houden wanneer er gebruikt wordt gemaakt van het bad door kinderen.

De Bath Bucket kan je gebruiken in jouw douche, maar is ook ideaal voor op het balkon, de camping of andere plek met toegang tot water bijvoorbeeld een dagje strand.

Het is ook geweldig om samen in bad te gaan zoals je kan zien in onderstaande video.

Opvouwbaar bad als kinder bad

Een opvouwbaar bad is ideaal te gebruiken als kinder bad. Het is namelijk ruim genoeg voor meerdere plaatsen en binnen een handomdraai opgezet. Je klapt de poten uit, vult het bad met water en kan al gelijk genieten van een heerlijk bad. Als je klaar bent met baden dan klap je het bad in en zet je het weg. Eigenlijk zoals je dat ook doet met een wasrekje.

Daarnaast zijn de opvouwbare badkuipen gemaakt van geurloze en veilige materialen waardoor je met een gerust hart je kind kan laten badderen. Het bad bestaat uit BPA-vrij en Ftalaat-vrij materiaal. Dat maakt het veilig voor de huid van baby’s en kinderen. En ook hier geldt: laat je kind nooit zonder toezicht alleen in bad gaan.

Een opvouwbaar bad kan je ook letterlijk overal gebruiken. In jouw badkamer, tuin, balkon of andere plek met toegang tot water.

Bekijk hier onder de instructie video van een opvouwbaar bad.

Kortom…

Je kan een Bath Bucket en opvouwbaar bad ideaal gebruiken als kinder bad. Het fijne is dat je de baden gemakkelijk kan meenemen zodat je altijd en overal in bad kan. Niet alleen leuk voor kinderen maar ook geschikt voor volwassenen.

0

Your Cart Is Empty

No products in the cart.