FAQ's - HelloBath
FAQ's

Veel gestelde vragen

Snel zelf regelen
Bestellingen
Retourneren
Mijn Hello Bath
Log in om:
Contact opnemen

Producten

Alle baden zijn binnen 1 minuut klaar voor gebruik. Benieuwd hoe dit kan? Hier laten we het je zien (link)

Voor het laten leeglopen van het bad heb je de afvoerslang nodig. Trek de ingebouwde stop uit het bad en laat het water makkelijk wegstromen in bijvoorbeeld je doucheputje.

Let op: Het afvoerkanaal moet niet te hoog liggen, in een hoge douchebak bijvoorbeeld, want dan loopt niet al het water goed weg.

Gelukkig kun je al je lekkere badzout, badolie of badschuim gebruiken. Spoel het bad na afloop wel even na met schoon water en maak het bad goed droog voor het inklappen en opbergen.

Het bad is geschikt voor badwater tot 45°C. Het is ook mogelijk er een ijsbad in te nemen, wacht dan wel even met opbergen tot het bad op kamertemperatuur is om hem weer makkelijk in te klappen.

Onze baden passen in de meeste badkamers, maar niet elk model past in elke badkamer. We adviseren je om bij twijfel eerst de ruimte in je badkamer op te meten, voorafgaand aan je bestelling.

Ja, je kan het bad zelfs meenemen op vakantie. Het bad is gemaakt van extra stevig TPE en is daarom ook geschikt om buiten te gebruiken. Maar laat de baden liever niet te lang in de zon staan om verkleuring te voorkomen.

Als je niet tevreden bent met de aankoop, mag je de gekochte items binnen 14 dagen na leveringsdatum ruilen of retourneren. Na deze periode wordt de aankoop beschouwd als definitief.

Wij streven ernaar het product nog dezelfde dag te versturen zodat je morgen al kan genieten van je aankoop. Als je na 20:00 uur besteld, dan versturen wij het product de volgende werkdag.

Uiteraard. Het bad is gemaakt van hoogwaardig TPE dat voldoet aan de Europese (milieu) wetgeving. TPE wordt gebruikt als vervanger voor latex, siliconen, PVC en rubber en is PBA vrij.

In sommige modellen passen twee, niet al te grote, volwassenen. Het is dan niet heel erg ruim uiteraard, maar zeker goed mogelijk. En wel zo gezellig. Sommige modellen bezitten voetmassagerollers. Dit zit niet comfortabel. Om toch met z’n tweeën lekker te zitten raden we aan om het badkussen op de rollers te leggen zodat ook de tweede persoon heerlijk zacht kan zitten.

Wanneer er geen water meer aanwezig is in de badkuip, is het van belang om de binnenkant met een droge handdoek af te nemen. Op deze manier voorkom je dat er vocht achterblijft en om schimmelvorming te voorkomen. Draai vervolgens de badkuip om, druk het zitgedeelte in, gevolgd door de poten. Wanneer het bad opgevouwen en droog is, dient de opberghoes uitstekend als bescherming.

Het bad bestaan uit stevige materialen; Polypropyleen (hard plastic) en rubber. Ondanks dat het bad tegen een stootje kan, adviseert HelloBath, scherpe voorwerpen uit de buurt van het bad te houden. Uiteraard zal door de jaren heen het bad slijtage ondervinden.

Vanaf de dag van ontvangst heb je één jaar garantie. Neem contact op met onze klantenservice via shop@myhellobath.com

Verzending

Het bad kan verzonden worden naar de volgende landen:

  • Nederland
  • België

Wij streven ernaar het product nog dezelfde dag te versturen zodat je morgen al kan genieten van je aankoop. Als je na 20:00 uur besteld, dan versturen wij het product de volgende werkdag.

Retourneren

Vanaf de dag van ontvangst heb je één jaar garantie. Neem contact op met onze klantenservice via shop@myhellobath.com

Als je niet tevreden bent met de aankoop, mag je de gekochte items binnen 14 dagen na leveringsdatum ruilen of retourneren. Na deze periode wordt de aankoop beschouwd als definitief.

Als je een product wilt ruilen of retourneren kan je contact opnemen met onze klantenservice via shop@myhellobath.com. Graag ontvangen wij je bestelnummer en de reden van ruilen of retourneren en ons team zal je met goede zorgen zo snel mogelijk verder helpen.

Binnen 10 werkdagen na ontvangst van je retourzending wordt het aankoopbedrag teruggestort. Duurt het langer? Neem dan alstublieft contact met ons op via shop@myhellobath.com, dan zoeken wij het zo snel mogelijk voor je uit.

Als je niet binnen enkele minuten na bestelling een bevestiging hebt ontvangen, dan kan er het volgende fout zijn gegaan:
De provider ziet onze automatische mails mogelijk als spam, en heeft deze verwijderd of verplaatst naar de spambox.
Er is een typefout gemaakt in het emailadres bij de bestelgegevens. Mocht je geen bevestiging hebben ontvangen neem dan contact met ons op via shop@myhellobath.com

Betaling

Bestellen en betalen in onze online shop is 100% veilig. We hanteren de volgende betaalmethodes:

  • Internetbankieren via iDeal
  • Achteraf betalen via Klarna
  • In drie delen betalen via Klarna
  • Internetbankieren België via Bancontact
  • Betalen via Creditcards (Mastercard, Visa, Maestro, American Express)

Wij streven er naar om jou als klant van alle bekende betaalmethodes te voorzien. Onze partner voor het afhandelen van betalingen is Mollie B.V. Betrouwbaarheid en veiligheid zijn bij online transacties de belangrijkste aspecten. Met dit gegeven als uitgangspunt gebruikt Mollie B.V. de modernste beveiliging en versleuteling.

Waarom staat er mollie op mijn bankafschrift?
De internetbetaling is ondergebracht bij Mollie. Zo zijn we er zeker van dat we veiligheid van betaling kunnen bieden.

Nog een vraag? Neem contact met ons op!

0

Your Cart Is Empty

No products in the cart.